Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Garo utökar verksamheten i Storbritannien - flyttar till nya lokaler

Elinstallationsbolaget Garo flyttar till nya lokaler i det nya industricentret Urban Express park i närheten av Birmingham. Detta för att möta en ökad efterfrågan på den brittiska marknaden, främst inom vertikalen E-mobility, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

"De nya lokalerna kommer att ge oss möjligheter till en betydande tillväxt inom organisationen och stärker vårt engagemang ytterligare. Den nya placeringen av kontors- och utbildningslokalerna skapar möjligheter att utvidga vårt kundfokus med framförallt fler utbildningar närmare kunden" kommenterar Paul Fox, Managing Director för Garo Electric.

"Antalet elbilar i Storbritannien ökade under 2021 med 73 procent och med nya lagkrav som kräver utbyggnation av laddinfrastrukturen förväntas efterfrågan på säker elbilsladdning fortsatt att stadigt öka", säger Garos vd Patrik Andersson.

Garo kommer att flytta in i de nya lokalerna under tredje kvartalet i år.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Garo

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Garo

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt