Nyhet

Genetic Analysis ingår LDT-avtal med Thalys Medical för Kina-marknaden

Norska diagnostikbolaget Genetic Analysis och Thalys Medical ingår Microbiome Laboratory Developed Test (LDT)-avtal för den kinesiska marknaden för att utvärdera och utveckla diagnostiska lösningar för marknaden för mänsklig mikrobiota i landet. Det framgår av ett pressmeddelande.

"Vi är mycket glada över att samarbeta med Thalys. De har ett globalt fotavtryck inom medicinsk forskning och diagnostik, tillsammans med expertis i leveranskedjan och de kunddistributionskanaler som är nödvändiga för att radikalt accelerera vår tillväxt på den viktiga och snabbväxande kinesiska marknaden", kommenterar Genetic Analysis vd Ronny Hermansen.

Genetic Analysis skriver att de senaste prognoserna tyder på att den globala marknaden för mänskliga mikrobiomer kommer att växa med en takt om 22,5 procent under perioden 2022 till 2029 och nå 965,59 miljoner dollar 2029.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Genetic Analysis

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Genetic Analysis

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt