Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Genetic Analysis ingår LDT-avtal med Thalys Medical för Kina-marknaden

Norska diagnostikbolaget Genetic Analysis och Thalys Medical ingår Microbiome Laboratory Developed Test (LDT)-avtal för den kinesiska marknaden för att utvärdera och utveckla diagnostiska lösningar för marknaden för mänsklig mikrobiota i landet. Det framgår av ett pressmeddelande.

"Vi är mycket glada över att samarbeta med Thalys. De har ett globalt fotavtryck inom medicinsk forskning och diagnostik, tillsammans med expertis i leveranskedjan och de kunddistributionskanaler som är nödvändiga för att radikalt accelerera vår tillväxt på den viktiga och snabbväxande kinesiska marknaden", kommenterar Genetic Analysis vd Ronny Hermansen.

Genetic Analysis skriver att de senaste prognoserna tyder på att den globala marknaden för mänskliga mikrobiomer kommer att växa med en takt om 22,5 procent under perioden 2022 till 2029 och nå 965,59 miljoner dollar 2029.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Genetic Analysis

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Genetic Analysis

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt