Nyhet

Genetic Analysis vd och finanschef ökar sina aktieinnehav

Norska diagnostikbolaget Genetic Analysis vd och finanschef har i dag den 13 januari ökat sina aktieinnehav i bolaget. Bägge affärerna gjordes på Spotlight Stock Market. Det framgår av ett insynsmeddelande.

Vd Ronny Hermansen har genom bolaget Invitrodia köpt 14 488 aktier i Genetic Analysis. Aktierna köptes till en kurs på 6,90 norska kronor per aktie, en affär på 100 000 norska kronor. Han äger därefter 169 040 aktier och 49 998 teckningsoptioner.

Finanschefen Eilert Aamodt har genom bolaget E. B. Aamodt köpt 10 000 aktier i Genetic Analysis. Aktierna köptes till en kurs på 6,46 norska kronor per aktie, en affär på 64 600 norska kronor. Han äger därefter 48 460 aktier och 49 998 teckningsoptioner.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Genetic Analysis

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Genetic Analysis

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt