Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Giab utesluter inte förvärv men fokuserar på organisk tillväxt - vd

Returhanteringsbolaget Godsinlösen höll i morse en presentation på Aktiespararnas småbolagsdagar i Stockholm. Bolaget har tre affärsområden: Cirkulär skadereglering, Retur- och eftermarknadstjänst samt Konsulttjänster inom cirkulär ekonomi, och på frågan om vilket av benen som växer snabbast svarar vd Christian Jansson:

"Alla tre benen har en jättefin tillväxtpotential. Det som växer snabbast nu är returhanteringstjänsten. Det är allt fler producenter och handlare som vill komma igång med en bättre hantering av returer", förklarar Jansson.

På en följdfråga om affärsområdet kan understödjas av konsultintäkter svarar Jansson att tjänsten är en praktisk form av hållbarhetsarbete, men att de samtidigt har spjutspetskompetens inom hållbarhetsrapportering och hållbarhetsredovisning och också kan bidra med det. Bolaget har för övrigt nyligen rekryterat tre konsulter.

Vidare berättar den verkställande direktören att fokus för tillfället ligger på att växa organiskt på befintliga marknader och att bolaget har precis kommit igång i Danmark och Finland. Avslutningsvis redogör Jansson att han inte utesluter förvärv, men att fokus just nu ligger på den just organiska tillväxten.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Godsinlösen

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Godsinlösen

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt