Giab utesluter inte förvärv men fokuserar på organisk tillväxt - vd
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Finwire / Börskollen

Giab utesluter inte förvärv men fokuserar på organisk tillväxt - vd

Returhanteringsbolaget Godsinlösen höll i morse en presentation på Aktiespararnas småbolagsdagar i Stockholm. Bolaget har tre affärsområden: Cirkulär skadereglering, Retur- och eftermarknadstjänst samt Konsulttjänster inom cirkulär ekonomi, och på frågan om vilket av benen som växer snabbast svarar vd Christian Jansson:

"Alla tre benen har en jättefin tillväxtpotential. Det som växer snabbast nu är returhanteringstjänsten. Det är allt fler producenter och handlare som vill komma igång med en bättre hantering av returer", förklarar Jansson.

På en följdfråga om affärsområdet kan understödjas av konsultintäkter svarar Jansson att tjänsten är en praktisk form av hållbarhetsarbete, men att de samtidigt har spjutspetskompetens inom hållbarhetsrapportering och hållbarhetsredovisning och också kan bidra med det. Bolaget har för övrigt nyligen rekryterat tre konsulter.

Vidare berättar den verkställande direktören att fokus för tillfället ligger på att växa organiskt på befintliga marknader och att bolaget har precis kommit igång i Danmark och Finland. Avslutningsvis redogör Jansson att han inte utesluter förvärv, men att fokus just nu ligger på den just organiska tillväxten.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Godsinlösen

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Godsinlösen

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt