Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

GoldFoto: Unsplash.com

Gold Town Games ebitda-resultat var något lägre än väntat - Analyst Group

Spelutvecklingsbolaget Gold Town Games släppte fredags sin delårsrapport för årets tredje kvartalet. Bolaget har en pågående företrädesemission som vid fullteckning tillför bolaget 6,8 miljoner kronor före emissionskostnader.

"Sammantaget visade Gold Town Games en lägre omsättning såväl som kostnader än estimerat, vilket sammantaget medförde ett ebitda-resultat något under våra förväntningar", skriver Analyst Group i en analyskommentar på måndagen.

Bolaget har nu stort fokus på lanseringen av BFM, Baseball Franchise Manager.

"Under de kommande kvartalen blir utvecklingen av den globala lanseringen av BFM intressant att följa, vilken hittills har visat positiva datapunkter beträffande konvertering till köp och en låg installationskostnad. Därtill fortsätter bolaget arbeta på bred front att stärka intjäningsförmågan både i befintliga spel och genom externa samarbeten, vilket, i kombination med en lägre kostnadsbas genom effektiviseringar i organisationen, estimeras stärka lönsamheten", skriver Analyst Group.

Analyshuset kommer återkomma med en uppdaterad aktieanalys av Gold Town Games.

https://analystgroup.se/kommentarer/kommentar-pa-gold-town-games-q3-rapport-3/

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Gold Town Games

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Gold Town Games

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.