Gold Town Games (GTG) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Gold Town Games aktie

GTG  

Gold Town Games är en svensk aktör som utvecklar spel inriktat mot sportmanagerspel. Spelen är främst utvecklade för att kunna användas i mobiler och surfplattor. Målsättningen är att fokusera helt på manager-segmentet och att bli en ledande utvecklare inom Norden men även framöver på global nivå. Bolaget grundades under 2005 och har idag sitt huvudkontor i Skellefteå.

Gold Town Games tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Gaming & Spel. Bolaget har ett börsvärde på 43 MSEK, en omsättning på 17 MSEK och med ett resultat på -1 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Gold Town Games

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Gold Town Games (GTG) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Gold Town Games aktie handlas på börsen i Sverige, på listan NGM, och med tickern GTG. Aktien har ett P/E-tal på -50.3 och P/S-tal på 1.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Gold Town Games utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Gold Town Games Avanza – se aktiekurs idag

Se Gold Town Games senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Gold Town Games – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Gold Town Games.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Gold Town Games.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Gold Town Games

Gold Town Games

TickerGTG
ListaNGM
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschGaming & Spel
Börsvärde43 MSEK
Omsättning17 MSEK
Vinst-1 MSEK
P/E-50.3
P/S1.8

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Gold Town Games

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Gold Town Games? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter