Nyhet

Gold

Gold Town Games har fått en betalning på 2,5 miljoner från CS Games - utveckling av cricketspel fortsätter

Spelutvecklingsbolaget Gold Town Games har fått den första utbetalningen om 2,5 miljoner kronor från CS Games, efter att de båda parterna i januari tecknat avtal om att utveckla ett cricketspel med play-to-earn-funktionalitet.

Ordervärdet är som tidigare kommunicerat cirka 17,5 miljoner kronor, varav 10 miljoner betalas kontant och 7,5 miljoner i CS Games-aktier genom en kvittningsemission.

Med den första utbetalningen är nu den grundläggande projektplanen på plats och Cricket Star Manager går in i nästa utvecklingsfas, skriver Gold Town Games i ett pressmeddelande.

"Det är en milstolpe för Gold Town Games att vara med och leda utvecklingen i detta nya och spännande segment av spelbranschen. Det är vår målsättning att Cricket Star Manager skall kunna sätta en ny standard för P2E-spel där spelaren, oavsett betalningsförmåga, är i fokus och kan få en hög spelupplevelse utan några initiala investeringskostnader i spelet", säger Gold Town Games vd Pär Hultgren.

Cricket Star Manager väntas släppas i en första version i slutet av det tredje kvartalet i år.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Gold Town Games

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Gold Town Games

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt