Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

GoldmanFoto: Unsplash.com

Goldman Sachs ser positiva signaler i asiatiska aktier - BN

Asiatiska aktier kommer snart börja prestera och ta sig ur en decennielång period av underprestation mot utvecklade marknader. Det tror Goldman Sachs, som spår en vinsttillväxt på 10 procent under de kommande fem åren i regionen, skriver Bloomberg News.

Exklusive för Japan uppges Goldman Sachs ha en konstruktiv syn på regionen. Enligt investmentbanken är högre styrräntor bland annat positivt för regionens banksektor.

Dock har banken en björnaktig syn på Kina, och förväntar sig nästan ingen vinsttillväxt för bolagen, jämfört med konsensus som räknar med 7-8 procent.

De länder man förväntar sig högst tillväxt i är Indien och ASEAN-länderna, vilket utgörs av länder i sydöstra Asien som Brunei, Kambodja, Indonesien, Laos, Malaysia, Myanmar, Filipinerna, Singapore, Thailand och Vietnam.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.