Nyhet

Green Landscaping förvärvar bolag som omsätter 30 miljoner kronor

Utemiljöbolaget Green Landscaping förvärvar Hallandsåsens Utemiljö, som är verksamt inom skötsel och finplanering av utemiljöer i norra Skåne och Halland. Det framgår av ett pressmeddelande.

Hallandsåsens Utemiljö grundades 2008 och är ett familjebolag som anlägger och sköter utemiljöer samt levererar växter. Omsättningen uppgår idag till 30 miljoner kronor med en god lönsamhet och har 18 anställda. Bolaget är baserat i Laholm.

Green Landscaping förvärvar 100 procent av aktierna med tillträde idag 15 februari. Förvärvet finansieras med egen kassa. Tidigare ägare av Hallandsåsens Utemiljö kommer att bli delägare i Green Landscaping.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Green Landscaping

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Green Landscaping

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt