Nyhet

High

High Coast Distillery anställer kommersiell chef

Whiskytillverkaren High Coast Distillery anställer Haben Berhe som Chief Commercial Officer med start från och med 16 maj. Haben kommer ansvara för att bygga vidare på varumärket High Coast Whisky samt etablera varumärket på den internationella marknaden, enligt ett pressmeddelande.

Haben ansluter från ölvarumärket The Brooklyn Brewery där han varit instrumentell i utvecklandet av marknadsföring, försäljning och organisation de senaste 9 åren.

"Det känns oerhört kul att få jobba ihop med Haben igen. Han har en erfarenhet och kunskap om varumärkesbyggande och försäljning som passar helt perfekt för det stadie High Coast Whisky befinner sig i", säger Henrik Persson, vd High Coast Whisky. De två har tidigare jobbat ihop under Henriks tid på Carlsberg.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om High Coast Distillery

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien High Coast Distillery

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt