Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Hubbster

Hubbster faller med 50 procent i premiärhandeln på Nordic SME

Mjukvarubolaget Hubbster började i dag den 10 mars att handlas på Nordic SME. Aktien handlas med kortnamnet HUBS. Bolaget emitterar även teckningsoptioner TO 1 som kommer noteras vid ett senare datum.

Nyintroduktion tecknades till 15,9 miljoner kronor, motsvarande 80,5 procent av det erbjudna antalet aktier. Anmälningstiden i erbjudandet förlängdes två gånger. Erbjudandet omfattades till 66,0 procent av teckningsåtaganden.

Teckningskursen var 23,40 kronor för en unit. Varje unit består av tre aktier och två vederlagsfria teckningsoptioner TO 1, vilket innebär att teckningskursen motsvarar 7,80 kronor per aktie.

Hubbster har som mål att, via en kombination av organisk tillväxt och förvärv, inom tre år bli det globalt ledande verktyget för att driva igenom förändringsarbete i stora organisationer.

Aktien har hittills i dag handlats till 5,90 kronor som högst betalt och 3,10 kronor som lägst betalt. Klockan 09.25 var senast betalt 3,90 kronor, vilket är 50 procent lägre än teckningskursen på 7,80 kronor. Aktier för 112 000 kronor har bytt ägare hittills i dag. Bolaget har 17,84 miljoner aktier utestående och börsvärdet är 70 miljoner kronor räknat på senast betalt.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Hubbster

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Hubbster

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt