Huvudägaren har köpt aktier i Beyond Frames för 12,7 miljoner kronor (uppdatering)
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Finwire / Börskollen

Huvudägaren har köpt aktier i Beyond Frames för 12,7 miljoner kronor (uppdatering)

Huvudägaren

(Ny rubrik och uppdatering från andra stycket)

Mikael Söderström har den 4 mars genom bolaget Arvr Holding köpt 457 445 aktier i spelutvecklingsbolaget Beyond Frames där han är styrelseledamot. Aktierna köptes till en kurs på 27,86 kronor per aktie, en affär på 12,7 miljoner kronor. Affären gjordes dels på Spotlight Stock Market och dels utanför handelsplats. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister.

Det är Beyond Frames huvudägare Init Invest som genom dotterbolaget Arvr Holding köpt ytterligare 457 445 aktier, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

- Facebook ser ut att ha sålt fler VR-spelkonsoler under 2021 än vad Microsoft har sålt Xbox-konsoler de senaste åren. För mig belyser det en kraftig, pågående förändring i spelbranschen där det kommer finnas ett stort behov av nya VR-spel. Jag tror på Beyond Frames och jag tror att bolaget har en bra position i ekosystemet för kunna att ta del av den enorma tillväxten inom VR- och AR-spel de kommande åren. Vi har investerat i Beyond Frames under flera år och ser långsiktigt på vår investering i bolaget och branschen, säger Mikael Söderström, styrelseordförande i Init Invest och styrelseledamot i Beyond Frames.

Initi Invest och det helägda dotterbolaget Arvr Holding äger därefter 2,78 miljoner aktier, vilket motsvarar 17,64 procent av aktierna i Beyond Frames.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Beyond Frames

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Beyond Frames

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt