Beyond Frames (BEYOND) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Beyond Frames (BEYOND)

Beyond Frames aktie

Beyond Frames är inriktade mot dataspelsindustrin och fokuserar idag huvudsakligen på att skapa en plattform för spelutvecklare. Via flertalet spelstudios samlar bolaget flertalet utvecklare för att skapa och öka spelupplevelsen inom VR och AR. Genom förvärv och uppbyggnad av nya spelstudiors bidrar bolaget med marknadsföring, administration, nätverk samt möjligheten till relationsbyggande för plattformsägare. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Beyond Frames Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som Beyond Frames. Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. Beyond Frames, som verkar inom sällanköpsvarorsektorn och finns på spotlight-listan på börsen, hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:

Mer om Beyond Frames

Beyond Frames

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerBEYOND
ListaSpotlight
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschGaming & Spel
Börsvärde357 MSEK
Omsättning10 MSEK
Vinst-8 MSEK
P/E-46.1
P/S19.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Beyond Frames

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Beyond Frames? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter