Beyond Frames (BEYOND) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Beyond Frames aktie

🔔 Skapa bevakning

BEYOND  

Beyond Frames är inriktade mot dataspelsindustrin och fokuserar idag huvudsakligen på att skapa en plattform för spelutvecklare. Via flertalet spelstudios samlar bolaget flertalet utvecklare för att skapa och öka spelupplevelsen inom VR och AR. Genom förvärv och uppbyggnad av nya spelstudiors bidrar bolaget med marknadsföring, administration, nätverk samt möjligheten till relationsbyggande för plattformsägare. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Beyond Frames tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Gaming & Spel. Bolaget har ett börsvärde på 461 MSEK, en omsättning på 10 MSEK och med ett resultat på -4 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Beyond Frames

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Beyond Frames (BEYOND) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Beyond Frames aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern BEYOND. Aktien har ett P/E-tal på -118.1 och P/S-tal på 15.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Beyond Frames utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Beyond Frames Avanza – se aktiekurs idag

Se Beyond Frames senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Beyond Frames – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Beyond Frames.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Beyond Frames.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Beyond Frames

Beyond Frames

TickerBEYOND
ListaSpotlight
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschGaming & Spel
Börsvärde461 MSEK
Omsättning10 MSEK
Vinst-4 MSEK
P/E-118.1
P/S15.2

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Beyond Frames

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Beyond Frames? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter