Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Immunovia får laboratorium ackrediterat i USA

Diagnostikföretaget Immunovias laboratorium i Marlborough, Massachusetts, har erhållit ackreditering från College of American Pathologists, baserat på de positiva resultaten av den inspektion som nyligen genomfördes som en del av CAP:s ackrediteringsprogram. Det framgår av ett pressmeddelande.

Ackrediteringen är ett betydande steg i den rikstäckande utrullningen av IMMray PanCan-d i USA, eftersom det ger möjlighet att ansöka om laboratorieackreditering i de resterande fem amerikanska delstaterna.

"Det innebär att vi kommer att kunna erbjuda Immray Pancan-d-testet till människor i samtliga 50 delstater, inklusive Kalifornien och New York, inom den närmaste framtiden. Det är för oss ytterligare ett steg framåt i vår mission att göra tidig detektion av bukspottkörtelcancer tillgänglig för en bredare grupp", kommenterar tillförordnad vd Philipp Mathieu.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Immunovia

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Immunovia

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt