Immunovia (IMMNOV) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Immunovia aktie

IMMNOV  

Immunovia är ett bioteknikbolag. Bolagets forskning och utveckling är fokuserad mot molekylärdiagnostik, där verksamheten inriktar sig på att driva utveckling och förändring av dagens arbetsmetoder för diagnostisering av komplexa cancerformer och immuna sjukdomar. Visionen är att etablera blodbaserade tester för att tidigt kunna identifiera pankreascancer. Bolaget grundades 2007 och har sitt huvudkontor i Lund.

Immunovia tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 2 444 MSEK, en omsättning på 22 MSEK och med ett resultat på -142 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Immunovia

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Immunovia (IMMNOV) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Immunovia aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern IMMNOV. Aktien har ett P/E-tal på -17.2 och P/S-tal på 2269.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Immunovia utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Immunovia Avanza – se aktiekurs idag

Se Immunovia senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Immunovia – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Immunovia.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Immunovia.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Immunovia

Immunovia

TickerIMMNOV
ListaMid Cap
LandSverige
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde2 444 MSEK
Omsättning22 MSEK
Vinst-142 MSEK
P/E-17.2
P/S2269.4

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Immunovia

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Immunovia? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter