Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Ingrid Nordlund avgår som vd för NGS Group efter 12 år

Bemanningsbolaget NGS Groups vd Ingrid Nordlund har efter 12 år på vd-posten beslutat sig för att lämna sin position i bolaget. Det framgår av ett pressmeddelande.

- Efter 12 år som vd för NGS känner jag att det är dags för nya utmaningar och jag har nu beslutat att lämna över ledarskapet för NGS. Under min tid som vd har jag tillsammans med mina medarbetare utvecklat NGS till en stark och namnkunnig aktör inom en rad områden och jag önskar nu alla varmt lycka till med nästa fas i NGS utveckling, säger Ingrid Nordlund.

Ingrid Nordlund lämnar sitt uppdrag omgående och Gerth Svensson, styrelseledamot i NGS Group, träder in som tillförordnad vd till dess att ny vd har utsetts.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om NGS Group

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien NGS Group

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt