NGS Group aktie | NGS | Aktiekurs, analyser & nyheter - Börskollen
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

NGS Group aktie • NGS • Aktiekurs

🤍  Bevaka
Om aktien
NamnNGS Group
StatusNoterad
TickerNGS
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorIndustri
BranschBemanning
UtdelningNej
Första handelsdag25 Mar 2002
Nästa rapport12 Nov
Antal ägare Avanza752 st
Antal ägare Nordnet189 st
Ägare hos nätmäklarna
Om bolaget
NGS Group är ett företag som specialiserar sig på att tillhandahålla personal inom vård, utbildning och ekonomi. Deras verksamhet är uppdelad i flera affärsområden, med störst fokus på att erbjuda bemanningstjänster till den offentliga sektorn. De tillhandahåller bland annat läkare, sjuksköterskor, socionomer och förskollärare. Företaget är verksamt på den nordiska marknaden och har sitt huvudkontor i Stockholm.
Dölj beskrivning ▲

Köpa NGS Group

Analysera NGS Group

Handla NGS Group

75% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan innehåller reklam eller affiliatelänkar.
Start
Nyheter
Insynshandel
Videos
Bloggar
Podcasts
PM
Blankning
Analyser

Nyheter om NGS Group

Oj, här var det tomt just nu.

Visa fler

Tekniska signaler NGS Group

Bolag i samma branch som NGS Group

Dedicare Group är ett företag som fokuserar på bemanning inom vård och omsorg.

Veteranpoolen är ett bemanningsföretag som fokuserar på att tillhandahålla arbetskraft från äldre och seniora medarbetare.

Ogunsen är ett företag inom bemanningsbranschen. För närvarande är de specialiserade på att hyra ut personal till bank- och finansbranschen.

PION Group äger, utvecklar och köper upp företag som är aktiva inom rekrytering och bemanningsbranschen.

Enersense International opererar inom industrisektorn.

Wise Group är ett företag inom HR-branschen. De opererar genom flera självständiga dotterbolag, såsom Wise Consulting, Capacitet och EdgeHR, med en marknad huvudsakligen fokuserad på Norden.

FAQ - Vanliga frågor och svar om NGS Group

Ska man investera i NGS Group aktie?

Som alltid när det kommer till investeringar finns det inget givet rätt eller fel, utan det beror helt på vad du är för typ av investerare, om du investerar på lång sikt eller handlar aktivt (trading), vad du har för risktolerans osv. På denna sida vill vi ge dig som är intresserad av att köpa aktier i NGS Group en bättre möjlighet att lära dig mer om bolaget, följa nyhetsflödet samt tipsa om aktörer som vi själva gillar för att fortsätta analysera och handla aktier i NGS Group.

Vi understryker att alla investeringar är förenade med risk och att historisk avkastning inte är någon garanti för framtida avkastning. Gör alltid din egen analys!

Har NGS Group utdelning och direktavkastning?

Nej, NGS Group har ingen utdelning.

Utdelningen är en del av företagets vinst som delas ut till dess aktieägare i form av pengar eller ibland även som ytterligare aktier. Det är ett sätt för företaget att dela sin vinst med aktieägarna som ett incitament för att äga deras aktier. Utdelningar är vanligtvis betalda regelbundet, vanligtvis varje kvartal eller årligen.

När kommer NGS Group rapport

Nästa rapport i bolaget kommer: 2024-11-12.

Det är altså 112 dagar kvar till nästa rapport i NGS Group.

En kvartalsrapport är en finansiell rapport som ett börsnoterat bolag offentliggör varje kvartal, det vill säga fyra gånger om året. Syftet med en kvartalsrapport är att ge aktieägare, investerare och allmänheten en insikt i företagets ekonomiska prestation under den senaste kvartalsperioden.

NGS Group senaste rapport

Länk till senaste rapporten från NGS Group: Rapport NGS Group Q2 2024 - Halvårsrapport januari-juni 2024

Liknande bolag som NGS Group

Många som är intresserade av NGS Group titar ofta på andra bolag i samma branch, Bemanning. Några av de mest populära bolagen är Dedicare från Sverige, Veteranpoolen från Sverige och Ogunsen från Sverige

NGS Group forum

Var kan jag diskutera NGS Group och andra aktier jag följer? Sociala nätverk så som Facebook och Twitter är kända för att vara hubbar för aktiediskussioner. Men även handelsplatser så som Avanza och Nordnet har sina egna forum där användare kan diskutera aktier, investeringsstrategier och marknadsnyheter.

Ett vanligt forum för aktier och aktiediskussion är Twitter. Där är det vanligt att man "taggar" bolag man nämner genom att använda ticker och ett dollartecken ($) först. Exempel på diskussioner som rör NGS Group: NGS Group forum.

När du har hittat ett aktieforum för NGS Group som intresserar dig, är det viktigt att vara försiktig med informationen du delar och att göra din egen efterforskning. Inte all information på dessa forum är nödvändigtvis korrekt eller pålitlig, så det är klokt att vara skeptisk och kritisk. Diskussionsforum kan dock vara användbara för att utbyta åsikter och idéer med andra investerare och få insikt i marknaden.

Så här gör du om du vill köpa aktier i NGS Group via Avanza

I detta exempel belyser vi Avanza, en ledande nätmäklare som vi på Börskollen själva använder, men processen ser likartad ut för andra alternativ. Så här gör du för att köpa aktier:

Steg 1: Öppna ett konto hos en nätmäklare

Att öppna ett konto tar bara någon minut och görs enklast genom att du anger ditt personnummer och genomför en kundkännedom med hjälp av BankID.

Steg 2: Öppna ett Investeringssparkonto (ISK)

När du gått igenom det första steget är det dags att välja den typ av konto där du vill köpa och förvara dina aktier. Ett Investeringssparkonto (ISK) är oftast att rekommendera framför en vanlig aktiedepå, detta då det ger dig en lägre beskattning och är smidigare vid deklaration. Du kan öppna ett ISK hos Avanza när du har loggat in på ditt konto.

Läs mer och öppna ISK hos Avanza

OBS! Om du har tänkt att handla mycket med utländska aktier kan istället en Kapitalförsäkring (KF) vara att föredra. Beskattning och deklaration är även här smidig och påminner om den för ISK.

Läs mer och öppna KF hos Avanza

Steg 3: Sök efter NGS Group

När du sedan börjar bli redo att köpa dina första aktier kan du enkelt och smidigt söka fram aktien via sökfältet (övre högre hörnet). På aktiesidan finner du även mer information om aktien/bolaget.

Steg 4: Köp aktier i NGS Group

När du väl har tagit dig så här långt återstår bara att ta en beslut om du vill köpa aktien eller ej. Om du beslutar dig för att det är en bra aktie att köpa, klickar du bara på den blåa köpknappen och anger vilket belopp du vill investera (eller väljer hur många aktier). Säkerställ att allt ser rätt ut (samt se de avgifter som är förenade med köpet) och sedan är det bara att genomföra köpet. Nu har du köpt dina första aktier i NGS Group!

STÄNG X
Handla aktier i NGS Group
Vunnit “Sveriges nöjdaste sparare” 14 år i rad
Brett utbud av aktier, fonder och derivat
Bli kund helt gratis – enkel och smidig plattform
Erbjudande: Handla aktier/fonder gratis upp till 50 000 kr

Går NGS Group aktie att handla på börsen?

Ja, NGS Group är börsnoterade i Sverige, vilket innebär att deras aktier går att handla på börsen. Här kan du se aktuell aktiekurs för NGS Group.

Vad har hänt med NGS Group aktien?

Här är den senaste nyheten där NGS Group nämns: NGS Groups resultat tyngs av engångseffekter.

Här är tre nyheter till som kan förklara vad som hänt med NGS Group aktien:

Man kan inte alltid härleda en kursreaktion i en aktie till nyheter. Även om nyheter och händelser ofta har en påverkan på en akties pris, finns det flera faktorer och komplexiteter som kan påverka aktiemarknaden. Men i vissa fall kan det ge dig en ledtråd till vad som hänt.

Varför sjunker NGS Group aktien - är den övervärderad?

NGS Group kan sjunka i pris av olika skäl, och det är viktigt att förstå att aktiemarknaden är komplex och påverkas av många faktorer. Några vanliga orsaker till varför en aktie kan sjunka i pris är: Negativa nyheter, branschspecifika händelser, ändrat investerarsentiment eller vinsthemtagning m.fl.

Varför stiger NGS Group aktien - är den undervärderad?

NGS Group kan stiga i pris av olika skäl, och det beror ofta på positiva faktorer och förväntningar från investerare. Några vanliga orsaker till varför en aktie kan stiga i pris är: Positiva nyheter, ökad efterfrågan, generell marktillväxt eller utdelningar och återköp av aktier m.fl.

Var kan jag investera i NGS Group aktie?

Det finns en uppsjö av olika alternativ, men vi rekommenderar generellt Sveriges ledande nätmäklare Avanza (som Börskollen själva använder) alternativt Nordnet för den som vill börja handla med aktier i NGS Group. Hos dessa nätmäklare kan du även se NGS Group aktiekurs samt hitta ytterligare bra information om bolaget/aktien, som exempelvis omsättning, P/E-tal eller utdelning (och även Avanza forum för diskussion med andra).

Läs mer: Om du är ny till aktiehandel tipsar vi om vår stora guide Aktier för nybörjare.

Om du istället är intresserad av att börja handla mer aktivt med aktien (trading) finns det istället så kallade tradingmäklare som är mer specialiserade på denna typ av aktiehandel. Här kan vi istället tipsa om IG* – välkänt och världsledande inom just trading!

*75% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Hur kan jag lära mig mer och analysera NGS Group?

Du finner väldigt mycket information på denna sida samt även hos nätmäklarna som vi tipsade om ovan. Om du vill analysera bolaget/aktien NGS Group på en djupare nivå kan vi också tipsa om de ledande analystjänsterna TradingView och Börsdata (tjänster som vi på Börskollen själva använder dagligen). Här finner du lång historik för såväl aktuell aktiekurs som olika nyckeltal som omsättning, vinst, P/E-tal, utdelning etc och kan göra mer avancerad teknisk och fundamental analys för att komma fram till om du vill köpa aktien eller inte.