Inuheat avbryter emissions- och noteringsprocessen
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Inuheat avbryter emissions- och noteringsprocessen

Inuheat

Inuheat har beslutat att avbryta den pågående emissions- och noteringsprocessen då lägsta gränsen i nyemissionen inte uppnåtts. Det framgår av ett pressmeddelade.

Inuheat är ett svenskt innovationsbolag som tillverkar värmesystem för integration i klädesplagg för krävande utomhusmiljöer.

Aktien skulle ha börjat handlats på Spotlight Stock Market den 9 maj, vilket senarelades till ett senare datum då anmälningstiden i erbjudandet förlängdes från 26 april till 2 maj.

De från allmänheten som anmält förvärv av units i emissionen kommer inte att bli aktieägare i bolaget och blir inte betalningsskyldiga för den anmälan om förvärv av units som gjorts under anmälningsperioden. Styrelsen i Inuheat meddelar att bolaget tills vidare kommer bedriva verksamheten som ett onoterat bolag.

- Att avbryta den här processen är ett tråkigt besked att ge både befintliga ägare som stöttat bolaget genom åren, och även de investerare som beslutat att anmäla intresse i emissionen. Det är troligtvis inte en nyhet för någon att klimatet på aktiemarknaden är svalt för tillfället men vi valde trots detta att ge det en chans. Inuheat är ett spännande bolag med fina framtidsutsikter. Det är min förhoppning att vi nu kan hitta andra sätt att finansiera bolaget. Arbetet med att hitta nya finansiärer är påbörjat och jag ser det arbetet an med tillförsikt, kommenterar vd Tobias Palmgren.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Inuheat

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Inuheat

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt