Nyhet

Inuheat

Inuheat genomför en nyintroduktion på Spotligt med första handelsdag 9 maj

Inuheat genomför en nyintroduktion på Spotlight Stock Market med första handelsdag den 9 maj. Det framgår av ett pressmeddelande.

Inuheat är ett svenskt innovationsbolag som tillverkar värmesystem för integration i klädesplagg för krävande utomhusmiljöer.

Teckningskursen är 28,40 kronor per unit. Varje unit består av fyra aktier och tre vederlagsfria teckningsoptioner TO 2. Teckningskursen motsvarar därmed 7,10 kronor per aktie. Erbjudandet omfattar 1,28 miljoner units och bolaget kommer vid fullteckning att tillföras 36,4 miljone kronor före emissionskostnader på 2,9 miljoner kronor. Teckningstiden i inleds den 12 april och avslutas den 26 april.

Inuheat har blivit godkända för notering på Spotlight Stock Market. Som förutsättning för
notering och bindande villkor för emissionens genomförande ska minst 81 procent av emissionen, motsvarande 29,5 miljoner kronor, tecknas och Spotlights spridningskrav om 300 aktieägare uppfyllas.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Inuheat

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Inuheat

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt