Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Jojkas omsättning ökade med 30 procent i december till 2,27 miljoner kronor

Kommunikationsbolaget Jojka ökade sin omsättning i december 2021 till 2,27 miljoner kronor, en ökning med 30 procent jämfört med 1,75 miljoner kronor motsvarande månad föregående år. Det framgår av ett pressmeddelande.

- Det blev en bra avslutning på året med decembers siffror i linje med förväntan. Total omsättning för året uppgick till 25,4 miljoner kronor att jämföra med föregående års omsättning vilken uppgick till 19,6 miljoner kronor, ökningen för året summeras därmed till 30 procent. Detta är vi mycket nöjda med och hoppas kunna fortsätta med samma positiva trend under 2022. Januari har rivstartat med högt tempo vad gäller försäljning, produktutveckling och rekrytering. Vi har en tydlig plan för 2022 och känner oss övertygade om att detta blir ett spännande år, kommenterar vd Fredrik Dalebrant.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Jojka

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Jojka

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt