Kindred och Betsson presenterar nyckeltal för riskfyllt spelande
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Kindred och Betsson presenterar nyckeltal för riskfyllt spelande

Kindred

Kindred och Betsson har offentliggjort nyckeltal kopplat till riskfyllt spelande i Sverige och effekten på kunder efter att de kontaktats angående detta.

Uppgifterna sammanställs i halvårsrapporter som ges till Spelinspektionen. Denna gång avser nyckeltalen andra halvåret 2022.

Under denna period har 0,5 procent av alla aktiva kunder hos Kindred kontaktats på misstankar eller identifierat riskfyllt spelande.

Av de som kontaktats har 76,8 procent minskat sitt spelande, och hos dessa har insättningarna minskat i snitt med 75,5 procent.

Andelen som valt att självexkludera sig från Kindreds plattform uppgår till 1,4 procent för en period kortare än sex månader, och 0,5 procent för en period längre än sex månader.

För Betssons del har man identifierat riskfyllt spelande hos 0,9 procent av de aktiva spelarna under samma period.

Av de kontaktade har 77 procent minskat sitt spelande, och hos dessa har insättningarna gått ner i snitt med 83 procent.

Andelen spelare som kontaktats av bolaget och valt att stänga av sig från spel uppgick till 5 procent.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Betsson

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.