Klimator ser positivt på utvecklingen inom Automotive - nyhetsbrev
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Klimator ser positivt på utvecklingen inom Automotive - nyhetsbrev

Klimator

Mjukvarubolaget Klimator har under 2021 tagit viktiga steg inom affärsområdet Automotive. I augusti erhöll bolaget en order från en ledande europeisk underleverantör till fordonsindustrin och i oktober erhölls ytterligare en order från en ledande japansk fordonstillverkare. I båda fallen handlar det om utvärderingsordrar inför beslut om utrullning i serieproduktion. Det framgår av ett nyhetsbrev som publiceras på tisdagen, med fokus på affärsläget inom Automotive.

"Sammanfattningsvis kan vi konstatera att Klimator är tidigt ute inom området autonom körning. Vi har flera pågående dialoger om projekt som relaterar till autonom körning. Fordonsindustrin söker lösningar för hur vägväderförhållanden ska hanteras, vilket gör oss till en prioriterad samtalspartner. Genom att vi för dialoger med flera olika fordonstillverkare och underleverantörer utvecklar vi även en mycket god förståelse och kunskap för de utmaningar som fordonsindustrin står inför, vilket bidrar till att stärka vår roll. Vi blir inte bara en leverantör av tekniska lösningar utan i bredare bemärkelse även en kunskapspartner och kan bidra till att öka enskilda aktörers förståelse för de utmaningar de står inför. Vi ser på framtiden med mycket stor tillförsikt", skriver bolaget i sin summering.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Klimator

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Klimator

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt