Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Kopy Goldfields operativa verksamhet har inte påverkats av Rysslandsanktioner

Prospekteringsbolaget Kopy Goldfields skriver att de grundläggande villkoren för guldindustrin i Ryssland inte har förändrats och att bolagets operativa verksamhet hittills inte påverkats på något särskilt sätt till följd av sanktionerna mot landet. Det framgår av ett pressmeddelande.

Vidare kungörs att bolagets beroende av utländska leverantörer vars aktiviteter påverkas av sanktionerna är begränsad.

Emellertid skriver Kopy: "Som alla affärsverksamheter i Ryssland påverkas och exponeras dock Kopy Goldfields ryska dotterbolag generellt av de internationella sanktionerna. Det ryska finansiella systemet och industrier med gränsöverskridande verksamhet är under stark press. Kopy Goldfields ryska dotterbolag samarbetar med ledande ryska banker och några av dem är föremål för internationella sanktioner. Därtill står ryska bolag inför en ökning av monetära restriktioner och regleringar, vilka nyligen införts av ryska myndigheter."

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Kopy Goldfields

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Kopy Goldfields

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.