Kopy Goldfields (KOPY) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Kopy Goldfields aktie

KOPY  

Kopy Goldfields är ett prospekteringsbolag med störst verksamhet inom utvinning av guld på den ryska marknaden. Bolagets kompetens återfinns inom identifiering av potentiella markområden. Idag innehas en brett samarbete med andra aktörer inom branschen, där samarbeten med partnerbolag eller projekt i Joint Venture nyttjas vid olika exploateringar. Bolagets huvudkontor ligger i Stockholm.

Kopy Goldfields tillhör sektorn Material och branschen Gruv - Guld & Silver. Bolaget har ett börsvärde på 1 772 MSEK, en omsättning på 8 MSEK och med ett resultat på 166 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Kopy Goldfields

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Kopy Goldfields (KOPY) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Kopy Goldfields aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern KOPY. Aktien har ett P/E-tal på 10.7 och P/S-tal på 2.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Kopy Goldfields utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Kopy Goldfields Avanza – se aktiekurs idag

Se Kopy Goldfields senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Kopy Goldfields – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Kopy Goldfields.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Kopy Goldfields.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Kopy Goldfields

Kopy Goldfields

TickerKOPY
ListaFirst North
LandSverige
SektorMaterial
BranschGruv - Guld & Silver
Börsvärde1 772 MSEK
Omsättning8 MSEK
Vinst166 MSEK
P/E10.7
P/S2.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Kopy Goldfields

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Kopy Goldfields? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter