Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Logistea ska genomföra nyemission på 350 miljoner kronor

Fastighetsbolaget Logistea avser att genomföra en nyemission på 350 miljoner kronor, före emissionskostnader. Det framgår av ett pressmeddelande. Emissionen syftar till att finansiera bolagets tillväxtstrategi med målsättningen att uppnå ett fastighetsvärde om 15 miljarder kronor vid utgången av 2024.

Emissionen kommer att vara fullt garanterad. Styrelsen avser att återkomma med villkor i mitten av mars.

”Logistea har en offensiv förvärvsstrategi med målsättning att nå 15 miljarder kronor i fastighetsvärde vid utgången av 2024. Att några av bolagets största aktieägare garanterar nyemissionen genom sina tecknings- och garantiåtaganden bekräftar deras tilltro till Logistea och möjliggör för bolaget att realisera affärsplanen och agera vid attraktiva affärsmöjligheter”, säger vd Niklas Zuckerman i en kommentar.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Logistea

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Logistea

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt