Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Mahvie Minerals beslutar om riktade emissioner

Prospekteringsbolaget Mahvie Minerals har beslutat om en riktad emission av knappt 24 000 units till garanter i företrädesemission av units som beslutades om den 8 februari. Det framgår av ett pressmeddelande.

De garanter som valde att få ersättning i aktier får nu units som emitterats till teckningskursen 2,30 kronor (motsvarande 1,15 kronor per aktie). En unit består av två aktier och en teckningsoption av serie TO1.

Bolaget har även beslutat om två riktade emissioner omfattande totalt drygt 1,16 miljoner aktier till EMX Scandinavia, i enlighet med ingångna aktieöverlåtelseavtal.

Den första utspädningsemissionen omfattar 1 157 726 aktier till en teckningskurs om 1,00 krona per aktie. Den andra utspädningsemissionen omfattar 5 217 aktier till en teckningskurs om 1,15 kronor per aktie. Betalning sker genom kvittning av fordran.

Antalet aktier ökar med cirka 1,21 miljoner till runt 22,57 miljoner stycken.

https://mfn.se/beq/a/mahvie-minerals/mahvie-minerals-beslutar-om-riktad-emission-av-units-till-garant-i-samband-med-den-genomforda-foretradesemissionen-samt-beslutar-om-riktade-emissioner-av-aktier-till-aktieagaren-em-95063670

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Mahvie Minerals

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Mahvie Minerals

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt