Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Marimekko lanserar marknadsplats för begagnade- och vintagevaror

Finska designföretaget Marimekko kommer att lansera en marknadsplats för vintage och begagnade varor den 25 augusti vid namn Marimekko Pre-loved. Det framgår av ett pressmeddelande.

Marknadsplatsen möjliggör för konsumenter att sälja sina begagnade Marimekko-varor. Företaget strävar efter att ytterligare öka livslängden på sina produkter i och med lanseringen.

Marknadsplatsen följer ett pilotkoncept som lanserades i augusti förra året där bolaget sålde 60 unika vintageprodukter online. Marknadsplatsen kommer till en början bara att finnas i Finland men planeras finnas på andra marknader inom en snar framtid.

"Vi vill förse våra kunder med tidlösa, funktionella och hållbara produkter som ger dem långvarig glädje och att de inte vill slänga. Marimekko Pre-loved är ett konkret exempel på vår tidlösa design eftersom det kommer att göra det möjligt för vårt samhälle att hitta begagnade skatter, och erbjuda ett nytt medvetet och bekvämt alternativt för att skapa glädje i människors vardag genom färger och tryck”, säger Suvi-Elina Enqvist, chef för innovationsarbete på Marimekko.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Marimekko

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Marimekko

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt