Mediepartnerskap fortsatt viktiga för Better Collective
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Mediepartnerskap fortsatt viktiga för Better Collective

Mediepartnerskap

Trots att avtalet med NJ.com inte fortsatte har affiliate- och bettingbolaget Better Collective inte legat på latsidan under året. Flera avtal har skrivits med amerikanska aktörer, och bolaget når för tillfället över 120 miljoner läsare i landet.

Häromdagen presenterade sektorkollegan Catena Media ett nytt avtal med det amerikanska mediebolaget Advance Local, som innebär att man tar över ansvaret för spelinnehållet på sajten NJ.com från den danska konkurrenten Better Collective.

2019 skrev Better Collective avtal med NJ.com I ett mejl till Finwire skriver Better Collective att avtalet löpte ut i juni och att det inte förlängdes.

“När Better Collective tillkännagav sitt första partnerskap var vi också pionjärer på området och vi kommer att fortsätta att söka nya partnerskap framöver. Vi är samtidigt stolta över att se andra aktörer följa vår strategi och detta skapar naturligtvis en naturlig konkurrens. Det är därför ingen överraskning för oss att NJ.com beslutade att försöka med en ny partner”, skriver bolagets kommunikationschef Ulrick Marschall till Finwire.

Samma dag som Advance Locals avtal med Catena Media presenterades skickade Better Collective ut ett eget pressmeddelande om att man ingått ett samarbete med den amerikanska dagstidningen Chicago Tribune. Under året har Better Collective även skrivit avtal med tidningarna New York Post och Philadelphia Inquirer. Sedan tidigare har man även avtal med den brittiska tidningen The Daily Telegraph.

“Mediepartnerskap kommer att fortsätta att vara en viktig del av vår strategi. För närvarande når vi mer än 120 miljoner läsare genom vårt amerikanska mediepartnerskap och vi för en ständig dialog med relevanta partners”, skriver Marschall.

Mediepartnerskap redovisas under segmentet Publishing i bolagets rapporter. Under det första kvartalet 2022 stod det för en omsättning runt 48,4 miljoner euro, vilket var 64 procent av bolagets totala omsättning på 64,8 miljoner euro.

Better Collective kommer med sin kvartalsrapport den 23 augusti.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Better Collective

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Better Collective

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt