Nyhet

Mestro

Mestro ingår ramavtal med investmentbolaget Capman som ska ge 0,3 miljoner kronor i årliga intäkter

Mjukvarubolaget Mestro har tecknat ett ramavtal med Capman för leverans av bolagets produktsvit inom energiuppföljning till investmentsbolagets fastigheter på den svenska, norska samt danska marknaden. De årliga abonnemangsintäkterna i dessa länder beräknas uppgå till cirka 0,3 miljoner kronor.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Capman är en internationell koncern som äger och förvaltar fastigheter på ett flertal nordeuropeiska marknader. Med kontor i Helsingfors, Stockholm, Oslo, Köpenhamn, London och Luxemburg har de fastigheter inom bostad, kontor, logistik, retail samt hotell. Valet föll på Mestro som leverantör för deras energiuppföljning, då bolaget levererar sina tjänster på samtliga av Capmans marknader, heter det.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Mestro

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Mestro

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt