Nyhet

Mestro

Mestro utser Kristin Berg till ny vd

Mjukvarubolaget Mestros styrelse har utsett Kristin Berg till ny vd med tillträde den 1 augusti. Avgående vd Gustav Stenbeck kommer övergå till en rådgivande roll med primärt fokus att stötta bolaget i dess Europaexpansion. Det framgår av ett pressmeddelande.

Kristin Berg kommer närmast från posten som vd för företaget Teknikkvinnor. Hon har tidigare erfarenhet från Fast2 Affärssystem, Visma Retail, Westpay International och Lexmark International.

- Vi är mycket glada över att Kristin Berg har tackat ja till att bli ny vd för Mestro. Med sin erfarenhet och kompetens inom försäljning, affärsutveckling och ledarskap har Kristin Berg helt rätt profil att leda bolaget under nästa tillväxtfas. Kristin Berg känner redan Mestro väl sedan sin tid som vd för Fast2 Affärssystem då bolagen inledde ett samarbete i syfte att komplettera Fast2:s affärssystem med Mestros hållbarhets- och energioptimeringstjänster, säger Rikard Östberg, styrelseordförande i Mestro.

Mestro noterades på First North i mitten av december 2021.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Mestro

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Mestro

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt