Nyhet

Mortal

Mortal Online 2 kan bli första MMO-spel med spelmotorn Unreal Engine 5

Spelutvecklingsbolaget Star Vault ger en uppdatering kring senaste releasen av Mortal Online 2 MO2, som beskrivs ha fått ett mycket positivt omdöme. Det har bidragit till ökat antal spelare, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Star Vault avser att lansera MO2 på Epics plattform Epic Game Store innan året är slut med spelmotorn Unreal Engine 5, UE5 implementerad. Detta bedöms skapa värdefull synlighet för spelet.

Vidare anser man att MO2 har goda möjligheter att bli det första MMO-spelet som kan dra nytta av förbättringarna som kommer med UE5 som spelmotor.

Att Star Vault då också har en fungerande nätverkslösning som är integrerad med UE5 kan skapa nya affärsmöjligheter för bolaget. Redan idag har Star Vault blivit kontaktade av externa bolag som är intresserade av samprojekt och licensiering av teknik.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Star Vault

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Star Vault

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt