Star Vault (STVA B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Star Vault aktie

STVA B  

Star Vault är en svensk spelutvecklare. Affärsverksamheten är särskilt inriktad mot spelsegmentet multiplayer online-playing games (MMORPG). Star Vault har för närvarande utvecklat ett flertal olika spel som licensierats ut på marknaden. Bolaget har sitt huvudkontor i Malmö.

Star Vault tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Gaming & Spel. Bolaget har ett börsvärde på 204 MSEK, en omsättning på 1 MSEK och med ett resultat på -1 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Star Vault

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Star Vault (STVA B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Star Vault aktie handlas på börsen i Sverige, på listan NGM, och med tickern STVA B. Aktien har ett P/E-tal på -203.6 och P/S-tal på 53.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Star Vault utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Star Vault Avanza – se aktiekurs idag

Se Star Vault senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Star Vault – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Star Vault.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Star Vault.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Star Vault

Star Vault

TickerSTVA B
ListaNGM
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschGaming & Spel
Börsvärde204 MSEK
Omsättning1 MSEK
Vinst-1 MSEK
P/E-203.6
P/S53.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Star Vault

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Star Vault? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter