Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

NEA Public Value blir ny storägare i Tcecur

Teknikbolaget Tcecur får en ny storägare i form av NEA Partners som genom fonden NEA Public Value köper 10 procent av aktierna. Det framgår av ett pressmeddelande.

Säljare av cirka 7,5 procent av aktierna är SEC Management som därmed avyttrar hela sitt innehav. Utöver det säljer även ledande befattningshavare i Tcecur, inklusive vd Klas Zetterman som avyttrar 50 000 av sina aktier.

"Tcecur är en mycket intressant investering. Ett välskött och växande bolag som är etablerat på en marknad med strukturella drivkrafter", säger Mikael Hanell och Arash Hakimi, förvaltare av NEA Public Value.

NEA-fonden investerar i mindre börsnoterade företag och tar en aktiv del i företagens utveckling. Vid kommande ordinarie bolagsstämma kommer en styrelseledamot föreslås från NEA.

SEC Management bildades i samband med börsnoteringen av Tcecur 2017 med syfte att samla ledningens ägande i bolaget. Personer i den operativa ledningen av Tcecur kommer efter transaktionen att äga cirka 19 procent av aktierna.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om TCECUR

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien TCECUR

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt