Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Optimobile lanserar ny kommunikationstjänst för e-handel

Telekombolaget Optimobile lanserar Woony, som är en ny kommunikationstjänst för e-handel. Det framgår av ett pressmeddelande.

Woony är en röstkommunikationslösning baserad på VoIP-teknik som gör att internetanvändare kan kommunicera direkt från en webbläsare med en supportagent utan behov av en telefon.
Kommunikation sätts upp mellan en webb-widget installerad på webbsidan, till exempel webbshop, och en klientprogramvara som används av supportagenten.

Woony stöder också chatt, vilket gör att agenter kan eskalera chattkonversationer till röst när det behövs för att lösa ett problem. För att undvika oönskade uppringare kan villkor ställas för när röst-widgeten ska visas för användarna.

Webbspårningsfunktionen gör att samtal kan dirigeras direkt till den mest lämpade supportagenten som automatiskt uppdateras på bläddrade sidor och innehåll i kundvagnen. Detta förbättrar kundupplevelsen och minskar samtalshanteringens komplexitet, vilket bör leda till kortare samtalslängder och snabbare lösning av problem.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om OptiMobile

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien OptiMobile

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt