Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Optimobile lanserar ny kommunikationstjänst för e-handel

Telekombolaget Optimobile lanserar Woony, som är en ny kommunikationstjänst för e-handel. Det framgår av ett pressmeddelande.

Woony är en röstkommunikationslösning baserad på VoIP-teknik som gör att internetanvändare kan kommunicera direkt från en webbläsare med en supportagent utan behov av en telefon.
Kommunikation sätts upp mellan en webb-widget installerad på webbsidan, till exempel webbshop, och en klientprogramvara som används av supportagenten.

Woony stöder också chatt, vilket gör att agenter kan eskalera chattkonversationer till röst när det behövs för att lösa ett problem. För att undvika oönskade uppringare kan villkor ställas för när röst-widgeten ska visas för användarna.

Webbspårningsfunktionen gör att samtal kan dirigeras direkt till den mest lämpade supportagenten som automatiskt uppdateras på bläddrade sidor och innehåll i kundvagnen. Detta förbättrar kundupplevelsen och minskar samtalshanteringens komplexitet, vilket bör leda till kortare samtalslängder och snabbare lösning av problem.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om OptiMobile

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien OptiMobile

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt