Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Orderhero

Orderhero varnar för bortfall av kunder efter efter brister i beställningssystem

Börskandidaten Orderhero varnar för bortfall av kunder efter att Skatteverket underkänt utformningen av bolagets beställningssystem på bland annat Holy Greens och Mezefabriken. Det skriver Breakit med hänvisning till ett pressmeddelande från Orderhero som skickades ut på tisdagseftermiddagen.

Förenklat handlar det om att bolagets system för expressbeställningar saknar koppling till det certifierade kassasystem som restauranger enligt lag måste använda sig av. Enligt företaget har Skatteverket tidigare gett undantag, men uppger nu att så inte är fallet längre.

Bolaget har tidigare gjort en poäng av att bolagets produkter kan användas utan teknisk integration med certifierade kassaregister. Nu fokuserar bolaget på att fram just sådana integrationer.

Planen att ta in 16 miljoner kronor och listas på First North kvarstår. Under 2021 omsatte bolaget 2,4 miljoner kronor och värderas till 55 miljoner i erbjudandet. Första handelsdag är planerad till den 21 april.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Orderhero

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Orderhero

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt