Nyhet

Ortivus tecknar kontrakt med Region Värmland - order värd 3,2 miljoner

Medicinteknikbolaget Ortivus har signerat kontrakt med Region Värmland avseende leverans av halvautomatiska defibrillatorer till räddningstjänst och publik miljö. Värdet av leveransen bedöms vara 3,2 miljoner kronor med kontraktstid på två år med möjlig förlängning på två år, enligt ett pressmeddelande.

"Region Värmland är en ny kund för Ortivus och detta kontrakt innebär att bolaget kommer att leverera lösningar till 16 utav Sveriges 21 regioner. Kontraktet avser cirka 300 enheter av modellen Reanibex 100, för vilka Ortivus har exklusiv distributionsrätt i Norden, Storbritannien och Irland," skriver Ortivus.

”Vi ser fram emot att leverera MobiMed Life till Region Värmland. Reanibex 100 är en lättanvänd, innovativ och säker AED och detta kontrakt visar att vi erbjuder konkurrenskraftiga lösningar för publik miljö”, säger Stefan Ekblom, Senior Account Manager på Ortivus.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Ortivus B

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Ortivus B

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt