Ortivus B (ORTI B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Ortivus B aktie

ORTI B  

Ortivus är ett teknikbolag. Bolaget är specialiserade inom utvecklingen av mobila lösningar för sjukvården. Tjänsterna innefattar övervaknings- och kommunikationslösningar som används inom sjukhusens beslutsstödssystem. Idag går lösningarna under varumärkena MobiMed Smart och Coronet, tjänster som behandlar dokumentation och övervakning. Störst verksamhet innehas inom Norden, samt Europa och USA. Ortivus etablerades 1985 och har sitt huvudkontor i Danderyd.

Ortivus B tillhör sektorn Hälsovård och branschen Hälsovård & Hjälpmedel. Bolaget har ett börsvärde på 219 MSEK, en omsättning på 59 MSEK och med ett resultat på 12 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Ortivus B

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Ortivus B (ORTI B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Ortivus B aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern ORTI B. Aktien har ett P/E-tal på 18.3 och P/S-tal på 2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Ortivus B utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Ortivus B Avanza – se aktiekurs idag

Se Ortivus B senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Ortivus B – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Ortivus B.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Ortivus B.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Ortivus B

Ortivus B

TickerORTI B
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorHälsovård
BranschHälsovård & Hjälpmedel
Börsvärde219 MSEK
Omsättning59 MSEK
Vinst12 MSEK
P/E18.3
P/S2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Ortivus B

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Ortivus B? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter