Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Överklagandefrist har löpt ut - C-RAD tillkännager upphandling värd 46 miljoner kronor

I oktober tillkännagav C-Rad att bolagets distributör Tecnosan SRL vunnit en landsomfattande upphandling i Italien. Överklagandefristen har nu löpt ut och i samband med det meddelar C-Rad att upphandlingen är värd 46 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande.

"Efter att ha implementerat SGRT-lösningar över hela Italien i nästan 10 år, bekräftar detta resultat tillförlitligheten och effektiviteten hos C-RAD-systemen", kommenterar Tecnosans vd Mattia Dell’Orsola.

Upphandlingen inkluderar Catalyst- och Sentinel 4DCT-system. Leverans och installation förväntas påbörjas under våren 2023 och beräknas vara klara i slutet av 2024.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om C-RAD

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien C-RAD

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt