Paxman har fått ett flertal ordrar i januari
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Paxman har fått ett flertal ordrar i januari

Medicinteknikbolaget Paxman har fått ett flertal ordrar i januari från kunder i Storbritannien, övriga Europa, Brasilien och USA. Det framgår av ett nyhetsbrev som publiceras på fredagen.

I januari erhöll Paxman flertalet beställningar från befintliga kunder i Storbritannien för uppgradering och utökning av deras nuvarande skalpkylningserbjudande.

Clatterbridge Cancer Centre, ett av Storbritanniens ledande cancercenter, har beställt tio system som snart kommer att installeras på Liverpools sjukhus.

En order om två PSCS2-system har tagits emot från Oncology Service vid University of North Durham, och Frimley Park Hospital i Surrey har beställt tre PSCS2-system.

I Europa är Clinique Mutualiste de Bretagne Occidentale en ny Paxmankund i Frankrike som snart kommer att börja erbjuda skalpkylningstjänster med ett PSCS2-system. Paxmans distributionspartner för Schweiz, Theramed, har beställt sju PSCS2-system för installation på kliniker i landet. Incomed i Nederländerna har beställt ytterligare två PSCS1- och två PSCS2-enheter, och DN Formed har beställt två PSCS2-system för installation i Tjeckien. MI. Aegis i Grekland har beställt två PSCS1-system som kan användas av en patient i taget.

I resten av världen har Paxmans brasilianska partner EPTCA beställt ytterligare sex skalpkylningssystem.

Vidare har Paxman i januari tagit emot order från fem amerikanska delstater: Kalifornien, Indiana, Maryland, Minnesota och Virginia.

I Kalifornien har Kaiser Permanente beställt utrustning från Paxman till sin anläggning i Oakland.

Order har också tagits emot från New Ulm Medical Center, Minnesota; Maryland Oncology, Silver Spring; Bon Secours Cancer Institute, Mechanicsville, Virginia; Beacon Health System för både Memorial Hospital Cancer Center, South Bend och Elkhart General Hospital Cancer Center, Elkhart, Indiana.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Paxman

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Paxman

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Företag

Börskollen Sverige AB

Sjösavägen 8

124 55 Bandhagen

Sverige

Org.nr: 559236-5141

[email protected]

Kontakta oss

VD & Ansvarig utgivare

Daniel Åstrand

Grundare & IT

Kristoffer Matsson

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.