Nyhet

Payer

Payer har stängt sin andra emission

Fintech-bolaget Payers senaste emission stängde igår den 26 juli. Enligt bolaget har emissionen varit framgångsrik.

Bolaget har tagit in runt 22 miljoner kronor, vilket är cirka 75 procent av kapitalanskaffningsmålet.

"Vi på Payer är väldigt nöjda med intresset för den kapitalanskaffning som nu är på väg att stänga. Med tanke på det tuffa marknadsläget så är det ett oerhört styrketecken att vi lyckas så bra i denna runda. Målet var att ta in totalt 30 miljoner under 2022 med en första stängning i februari på nästan 12 miljoner. I början på sommaren, precis när marknaden surnade till ordentligt, öppnade vi för en andra stängning och var på kort tid uppe i ytterligare 10 miljoner. Vi har nu nått ca 75 procent av kapitalanskaffningsmålet på 30 miljoner kronor, vilket känns väldigt kul", säger bolagets vd Peder Berge.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt