Paynova ingår miljonavtal med Visa
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Finwire / Börskollen

Paynova ingår miljonavtal med Visa

Betallösningsbolaget Paynova har ingått ett miljonavtal med Visa som innebär att kortjätten tekniskt kommer att tillgängliggöra Paynovas BNPL-plattform för sina kunder.

Visa kommer totalt att investera 1,7 miljoner dollar. Investeringen görs löpande under 2022 och innebär att Paynovas intäkter ökar med lika mycket.

Visa och Paynova tecknar även ett femårigt avtal som innebär att den amerikanska kortbjässen introducerar Paynovas BNPL plattform till banker och fintechs i Europa. Genom samarbetet med Paynova kan Visa stärka sina kunders erbjudande på den snabbt växande BNPL-marknaden.

- Vårt samarbete med Visa bekräftar oss som techbolag med ett internationellt starkt erbjudande inom BNPL SaaS. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla vårt erbjudande mot banker och fintechbolag tillsammans med Visa, säger David Larsson, vd på Paynova, i en kommentar.

Paynovas BNPL SaaS Plattform beräknas vara tillgänglig på marknaden det första kvartalet 2023, med en pilotversion redo under det fjärde kvartalet i år. Paynova och Visa har redan idag ett antal intresserade kunder som kommer vara delaktiga i utvecklingsfasen.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Sileon

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Sileon

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt