Penser inleder bevakning på Vo2 Cap Holding med motiverat värde 8,00-8,50 kronor
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Penser inleder bevakning på Vo2 Cap Holding med motiverat värde 8,00-8,50 kronor

Penser

Erik Penser Bank har initierat bevakning på förvärvsbolaget Vo2 Cap Holding och landar i ett motiverat värde på 8,00-8,50 kronor. Det framgår av en färsk uppdragsanalys.

Bolagets affärsidé går ut på att investera i, äga, och assistera bolag inom den europeiska medie- och techsektorn. Portföljen består av sex bolag med "goda positioner inom starka tillväxtsegment."

"Vi bedömer att värderingen idag inte fullt reflekterar dotterbolagens position i marknaden, samt starka historik. Vi bedömer att dotterbolagen inom VO2-koncernen har starka långsiktiga tillväxtförutsättningar, och kommer fortsätta sin förvärvsresa och skapa en stor portfölj av framstående bolag inom media och tech", skriver banken.

Senaste avslut i aktien gjordes till 6,75 kronor.

💡 Tips från oss på Börskollen

Aktieapp – Högsta betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och över 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Vo2 Cap

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Vo2 Cap

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.