Nyhet

Permascand

Permascand samarbetar med Verdagy inom grön vätgas

Permascand, som är en teknikdriven tillverkare av elektrokemiska lösningar, samarbetar med
Verdagy som arbetar med att lanserar en kommersiell elektrolysmodul som demonstrerar skalbar kostnadseffektiv grön vätgas. Det framgår av ett pressmeddelande.

"Permascands och Verdagys partnerskap påvisar stor framgång då Verdagy nyligen tillkännagav och demonstrerade sin unika vattenelektrolysteknologi, eDynamic och dess kommersiella effektivitet, med två betydande milstolpar på vägen mot storskalig kostnadseffektiv vätgas", skriver bolaget i ett pressmeddelande.

- Verdagys teknologi och vår förmåga att skala upp och skapa högteknologisk elektrolytisk utrustning är ett framgångsrikt samarbete för att föra innovativ grön vätgasteknologi till den bredare marknaden. Det positiva resultatet av demonstrationen visar deras förmåga att lösa utmaningar inom elektrolys för industriella marknader genom snabb skalning, kommenterar Peter Lundström, vd på Permascand.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Permascand

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Permascand

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt