Nyhet

Phase Holographic tidigarelägger delårsrapporten till 21 mars

Medicinteknikbolaget Phase Holographic kommer att publicera delårsrapporten för det tredje kvartalet i det brutna räkenskapsåret den 21 mars. Tidigare kommunicerat datum var 23 mars.

Skälet till att rapporten tidigareläggs är att ge ledning med personal möjlighet att delta i den nyss beslutade nyemissionen genom köp av aktier.

"Enligt gällande regelverk är insynspersoner förhindrade att handla i bolagets aktie 30 dagar före publicering av rapport. Avstämningsdagen för nyemissionen är den 24 mars. Tillsammans innebär detta att förvärv av aktier över marknaden behöver genomföras den 21 mars efter publicering eller senast den 22 mars för att ha möjlighet till teckning med stöd av uniträtter i den stundande företrädes­emissionen", skriver bolaget.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Phase Holographic

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Phase Holographic

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt