Phase Holographic (PHI) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Phase Holographic aktie

PHI  

Phase Holographic Imaging utvecklar instrument och mjukvara för time-lapse cytometri. Produkterna används för kvantitativ långtidsanalys av levande cellers dynamik, särskilt av betydelse inom cancerforskning, samt vid behandling av inflammatoriska - samt autoimmuna sjukdomar. Produkterna säljs på global nivå via bolagets distributörer. Huvudkontoret ligger i Lund.

Phase Holographic tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 345 MSEK, en omsättning på 5 MSEK och med ett resultat på -23 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Phase Holographic

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Phase Holographic (PHI) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Phase Holographic aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern PHI. Aktien har ett P/E-tal på -14.8 och P/S-tal på 151.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Phase Holographic utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Phase Holographic Avanza – se aktiekurs idag

Se Phase Holographic senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Phase Holographic – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Phase Holographic.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Phase Holographic.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Phase Holographic

Phase Holographic

TickerPHI
ListaSpotlight
LandSverige
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde345 MSEK
Omsättning5 MSEK
Vinst-23 MSEK
P/E-14.8
P/S151.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Phase Holographic

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Phase Holographic? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter