Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Platzer-bolag hyr ut 24 300 kvadratmeter till Sportshopen vid Sörred Logistikpark

Fastighetsbolaget Platzers samriskbolag med Bockasjö, Sörred Logistikpark, har undertecknat ett 10-årigt hyresavtal med Sportshopen. Det framgår av ett pressmeddelande.

Avtalet avser uthyrning av 24 300 kvadratmeter av logistikfastigheten Sörred 8:12 i Sörred Logistikpark, som ligger nära Göteborgs hamn i Torslandaområdet. Sportshopen beräknas tillträda lokalen våren 2023.

I samband med avtalet med Sportshop har Platzers JV-bolag hyrt ut 47 200 av totalt 135 000 kvadratmeter vid logistikparken.

Sportshopen är en sportmode- och fritidskoncern med 14 butiker. Verksamheten startades 1991 och är idag en del av Swedemount Sportswear & Fashion.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Platzer Fastigheter

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Platzer Fastigheter

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt