Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Polestar

Polestar öppnar åter för nya beställningar, leverans från september

Volvo Cars-delägda elbilsbolag Polestar har nu åter öppnat för nya beställningar av Polestar 2.

"Sverige är ett av de länder tillsammans med Norge och Storbritannien där vi först öppnar konfiguratorn för nya beställningar för att kunna möta den stora efterfrågan vi ser från våra kunder. De som konfigurerar och lägger sin beställning nu kan få leverans av sin nya Polestar 2 från september i år", skriver Polestar i en uppdatering på onsdagen.

Under gårdagen blev det känt att Polestar tillfälligt hade pausat beställningar av nya bilar, till följd av ett högt kundtryck.

"Att vi tidigare pausade för nya beställningar beror på den stora efterfrågan från kunder och att vi sålde slut på dåvarande bilar i så gott som hela Europa. Under den lite mer än en vecka vi pausade för nya beställningar i Sverige hade kunder fortfarande möjligheten att anmäla sitt intresse för att beställa bil och vi har under den tiden fått hundratals intresseanmälningar från kunder som vi kommer att meddela att de nu kan beställa Polestar 2", skriver Polestar.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt