Ryssland anser att samtalen med USA och Nato har varit misslyckade
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Ryssland anser att samtalen med USA och Nato har varit misslyckade

Rysslands regering gav på torsdagen en dyster bedömning av de pågående säkerhetssamtalen med USA och försvarsalliansen Nato. Den ryska åsikten är att samtalen har varit "misslyckade" och att det råder oenighet i grundläggande frågor. Det rapporterar Reuters.

Kremls talesman Dmitry Peskov sade också att Moskva anser att ett omfattande sanktionsförslag som presenterats av demokrater i den amerikanska senaten är "extremt negativt" och att timingen gör att det såg ut som ett försök att sätta press på Moskva.

Peskov sade att två samtalsomgångar hittills i veckan mellan Ryssland och västvärlden har gett några "positiva nyanser" men att Moskva letade efter konkreta resultat, inte nyanser.

Samtalen, som nu går vidare till Wien på torsdagen för ett möte med OSSE, Organisationen för säkerhet och samarbete i Europa, är centrerade kring en rad säkerhetskrav som Moskva har ställt på väst, samtidigt som Ryssland har byggt upp militära styrkor nära Ukraina.

Den föreslagna sanktionslagstiftningen, som stöds av Vita huset, skulle rikta in sig mot den ryska regeringen och militära chefer, inklusive president Vladimir Putin, samt viktiga ryska banker om Moskva engagerar sig i fientligheter mot Ukraina.

Inför USA sanktioner mot Putin skulle det vara liktydigt med att bryta relationerna mellan Moskva och Washington DC, uppgav Peskov.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt