Safe Lane Gaming bedömer att omlistningsprocess snart är klar
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Finwire / Börskollen

Safe Lane Gaming bedömer att omlistningsprocess snart är klar

Safe

Gamingbolaget Safe Lane Gaming har släppt sin första operativa uppdatering. Det första ämnet som tas upp är Ukrainakriget där bolaget kan meddela att det inte har lett till något större intäktsbortfall.

Längre ned kommenteras även nettoresultatet och hur det hämmas av den höga skuldsättningen och goodwillposten som uppstod i samband med det omvända förvärvet. Bolaget har kunnat uppvisa ett starkt positivt ebitda (senaste bokslutskommunikén) men också ett negativt resultat efter finansiella poster, vilket beror huvudsakligen på räntekostnader och goodwill-avskrivningar.

”På kort till medellång sikt kommer vi fokusera lite extra på vilka åtgärder vi kan vidta för att behandla ovan punkter och således vårt nettoresultat. Ett stort och viktigt steg inom detta område har också skett, genom att slutbetalningen (vilket tidigare kommunicerats) till säljarna av Raketspel om totalt 111,5 miljoner kronor, varav 20 miljoner kronor i teckningsoptioner, nu genomförts”, säger vd Jesper Nord.

När det kommer till omlistningsprocessen på NGM bedömer bolaget att det bara återstår några punkter innan slutligt godkännande. När detta är färdigt kommer bolaget flyttas från observationslistan till ordinarie lista.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Safe Lane Gaming

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Safe Lane Gaming

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt