Safe Lane Gaming (SLG B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Safe Lane Gaming aktie

SLG B  

Challenger Mobile erbjuder helhetslösningar inom IP och mobiltelefoni. Idag säljs bolagets tjänster via den egenutvecklade fullservicetjänsten CMVoIP, som möjliggör användning av IP-telefoni i mobilen. Visionen är att erbjuda en lättare och mer kostnadseffektiv kommunikation mellan företag och kund på internationell nivå. Challenger Mobile har sitt huvudkontor i Kista.

Safe Lane Gaming tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Gaming & Spel. Bolaget har ett börsvärde på 269 MSEK, en omsättning på 0 MSEK och med ett resultat på 5 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Safe Lane Gaming

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Safe Lane Gaming (SLG B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Safe Lane Gaming aktie handlas på börsen i Sverige, på listan NGM, och med tickern SLG B. Aktien har ett P/E-tal på 55.9 och P/S-tal på 9.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Safe Lane Gaming utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Safe Lane Gaming Avanza – se aktiekurs idag

Se Safe Lane Gaming senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Safe Lane Gaming – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Safe Lane Gaming.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Safe Lane Gaming.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Safe Lane Gaming

Safe Lane Gaming

TickerSLG B
ListaNGM
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschGaming & Spel
Börsvärde269 MSEK
Omsättning0 MSEK
Vinst5 MSEK
P/E55.9
P/S9.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Safe Lane Gaming

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Safe Lane Gaming? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter